QUI SOM

NATURALIS és la marca comercial de Cal Borró S.L., una aventura familiar que va nèixer amb l'objectiu de donar un rendiment a la casa pairal (Cal Borró del Forn) i a les terres de cultiu que l'envolten. Aquest rendiment es vol aconseguir mitjançant una producció agrària reduïda, de proximitat, estacional, d'alt valor afegit, respectuosa del medi natural i sense ús de productes fitosanitaris.

 

El nostre entorn de treball

Cal Borró està situat a 1850 metres d'alçada, a la vall del Forn de Canillo (Andorra). Les condicions climàtiques hi són dures però alhora, ens permeten gaudir d'una especificitat pròpia: l'alçada.

 

El nostre obrador es troba integrat dins de l'edifici principal de la casa, i conserva les característiques tradicionals d'un espai amb varis segles d'ús alhora que compleix amb les exigències de la legislació vigent en matèria de seguretat alimentària.

 

El nostre mercat

Formar part d'una petita comunitat com es Andorra, ens ha permés crear contactes i col·laboracions amb petits productors locals, comerciants que comparteixen la nostra filosofia de producció, consumidors particulars i inclús amb alguna empresa de distribució alimentària que ha confiat en els nostres productes.

 

Així, us podem oferir la nostra producció pròpia però també podem apropar-vos petites produccions locals d'altres agricultors o apicultors que hem seleccionat rigorosament, garantint sempre un producte d'excel·lent qualitat.

Galería d'imatges: Un passeig per casa...

Tornar a INICI